Nekad nepadodies!

Dr.med. Zane Gaile

Fizikālās un rehabilitācijas medicīnas ārsts Dr.med. Zane Gaile ir viena no vadošajiem Latvijas rehabilitācijas ārstiem, kas specializējusies tieši bērnu agrīnā vecuma psihomotorajā attīstībā. Daktere ieguvusi pediatra, fizikālās un rehabilitācijas medicīnas ārsta, kā arī fizioterapeita sertifikātus.

2009. gadā Rīgas Stradiņa Universitātē ieguvusi medicīnas doktora zinātnisko grādu. Tāpat ārste ir apguvusi kinezioteipingu (saņēmusi speciālista sertifikātu), Austrijā ieguvusi sertifikātu par paaugstināta līmeņa kursu apguvi spontāno centralizēto kustību novērtēšanai pēc Prehtla metodes, savukārt Minesteres universitātē izgājusi pilnu Bobata koncepta apmācības kursu un ieguvusi sertifikātu Bobata terapijā. Dr.med. Zane Gaile savas zināšanas regulāri papildina starptautiskos kursos, konferencēs, simpozijos. Viņa ir daudzu zinātnisko publikāciju autore un profesionālo organizāciju biedre.


No 1991. līdz 2015. gadam Dr.med. Z. Gaile bijusi fizikālās un rehabilitācijas medicīnas ārste VSIA Bērnu klīniskā Universitātes slimnīcā, kopš 1994. gada pacientus pieņem arī privātpraksē. No 1996. līdz 2009. gadam viņa strādājusi RSU Fizioterapijas akadēmiskajā skolā, nododot savas zināšanas topošajiem medicīnas speciālistiem.


Akadēmiskās zināšanas, lielā darba pieredze un patiesa interese savu iemaņu un prasmju pilnveidošanai ļāvusi viņai kļūt par kompetentu speciālistu savā nozarē. To novērtējuši arī viņas kolēģi, apbalvojot Dr.med. Zani Gaili ar Andreja Priedkalna Goda zīmi par teicamu darbu un ieguldījumu Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas attīstībā.

\ atpakaļ

Aizvērt

Autorizējies