Nekad nepadodies!

Ieva Dūze - Fizioterapeits

Ieva ir Rīgas Stradiņa universitātes Rehabilitācijas fakultātes absolvente, 2017. gadā ieguvu bakalaura grādu veselības aprūpē un fizioterapeita kvalifikāciju. 2018. gadā kļuva par sertificētu fizioterapeiti.

Ievai ir sertifikāts medicīniskajā teipošanā, viņa ir apmeklējusi kursus "Par bērna attīstību otrajā un trešajā dzīves gadā", ieguvusi sertifikātu par mugurkaula un mīksto audu mobilizācijas tehnikām, kā arī regulāri apmeklē Latvijas Fizioterapeitu asociācijas rīkotos seminārus. 


Darba pieredze gūta KRC "Jaunķemeri", darbs bija ar visa vecuma pacientu grupām, īpaši ar bērniem ar plaša spektra diagnozēm. Vadīja arī ārstnieciskās vingrošanas grupu nodarbības pieaugušajiem, bērniem un grūtniecēm, kā arī baseina grupu nodarbības.


Veselības veicināšanas projekta ietvaros ir strādājusi arī Rīgas veselības centrā, kur vadīja grupu nodarbības bērniem ar lieko svaru un grūtniecēm.


Biedrībā "LBaKT" strādā kopš 2018.gada februāra. Strādā ar pacientiem, kuriem ir motorās attīstības aizture, stājas traucējumi, pacientiem pēc traumām, insulta, kā arī citām specifiskām diagnozēm.


Salīdzinoši jauns hobijs Ievas dzīvē ir boulderings (klinšu kāpšanas veids). Vasarā Ieva labprātīgi pa Rīgas ielām pārvietojos ar velosipēdu, kas sniedz papildus fizisko aktivitāti un ātrāku, ekonomiskāku pārvietošanās veidu. Tik pat ļoti kā darīt ko aktīvu, viņai patīk arī atpūsties un iepazīt filmu pasauli.

\ atpakaļ

Aizvērt

Autorizējies