Nekad nepadodies!

Atskats uz 3. Jūnijā "Varžu ielas Bērnības diena" notikumiem.

07 / 06 / 2023

Rīgā, 03.06. 2023. Varžu ielā 3, Labdarības projekta "Atceries Palīdzēt" ietvaros veiksmīgi notika svētku pasākums - “Varžu ielas Bērnības diena”, bērniem ar kustību traucējumiem

Sirsnīgā gaisotnē iespaidīgais pasākums varēja notikt, pateicoties visiem atbalstītājiem, kas atsaucās aicinājumam organizēt šos svētkus un kas tika īstenoti sadarbībā ar Biedrībām “Latvijas Bērniem ar Kustību Traucējumiem" un "Eņģeļi Tev blakus".

Vairāk nekā 100 cilvēkiem dienas laikā bija iespēja gūt unikālu pieredzi un aizmirst arī par savām fiziskajām grūtībām. Labdarības projekts "Atceries Palīdzēt" ar prieku radīja jautru un izglītojošu dienu bērniem, kas bija pilna ar izklaidēm un jauniem atklājumiem.

Pasākumu atklāja Biedrības „Latvijas Bērniem ar Kustību Traucējumiem” valdes priekšsēdētāja Ilze Kenne, kura dalījās ar saviem iespaidiem: "Tā bija pirmā reize, kad tika izstrādāta un realizēta tik piesātināta un specializēta programma bērniem. Bērnu smaidi mūs iedvesmoja turpmākiem brīnumdarbiem.”

Kopā ar zinātniskajiem pētniekiem bērni veica aizraujošus eksperimentus un paplašināja zināšanas par zinātnes pasauli. Burbuļu šovs mazajiem ciemiņiem bija pārsteidzošs, ļaujot viņiem ienirt burvju un spēļu pasaulē. Bija iespēja radoši izpausties un, izrotājot akmeņus, radīt unikālus mākslas darbus. Zīmēšana uz sejām ļāva bērniem kļūt par savu pasaku un fantastisko stāstu varoņiem, bet grāmatu lasīšanas stūrītis viņus iegremdēja fantāzijas pasaulē un literatūrā.
Pasākuma laikā skanēja dzīvā mūzika un to krāsaināku padarīja animatora priekšnesums, kas radīja jautru un dzīvespriecīgu atmosfēru. Katrs bērns saņēma neaprakstāmas emocijas un atmiņas, kas kļūs par svarīgu viņu bērnības sastāvdaļu.

"Eņģeļi Tev blakus" valdes locekle Rasa Muratova sacīja: “Mūs pārsteidza atbalstītāju atsaucība, iedziļināšanās un izpratne par bērniem ar īpašajām vajadzībām un viņu ģimenēm. Īpaši pateicamies visiem atbalstītājiem un brīvprātīgajiem”.

Projekta “Atceries palīdzēt” komanda izsaka apbrīnu un pateicību katram dalībniekam, brīvprātīgajam un atbalstītājam, kurš sniedza milzīgu ieguldījumu šī pasākuma tapšanā. Katra labsirdīgais atbalsts un dāsnums palīdzēja mums realizēt mūsu mērķus un īpašo bērnu svētkus padarīt par realitāti.

Projekta "Atceries Palīdzēt" komanda ar prieku ziņo par gaidāmo divu dienu labdarības ekskursiju Biedrības „Latvijas Bērniem ar Kustību Traucējumiem” bērniem, kas paredzēta 2023. gada 17 - 18. jūnijā. Komanda veltīs visas pūles, lai uzlabotu bērnu dzīvi, atbalstot viņu fizisko un emocionālo labsajūtu.
"Atceries Palīdzēt" ir Labdarības projekts, kas rūpējas par bērniem ar dažādām īpašām vajadzībām. Mēs cenšamies izveidot draudzīgu sabiedrību, kurā katrs bērns var realizēt savu potenciālu un saņemt nepieciešamo atbalstu.

Labdarības projekts "Atceries Palīdzēt" aicina ikvienu pievienoties un palīdzēt tiem, kuriem tas patiešām ir nepieciešams - padarot pasauli labāku!

Vairāk informāciju par Labdarības projektu "Atceries Palīdzēt" un tā idejām, uzzini sazinoties pa tālruni +371 2 2320006 ar projekta koordinatoru Māri Krūmiņu.

http://www.kustibutraucejumi.lv/lv/
atceries.palidzet@gmail.com

Konti ziedojumam:
Biedrība “Eņģeļi Tev Blakus”
Adrese: Rīga, Burtnieku iela 36-1,
LV-1084 Reģistrācijas numurs: 40008324550
AS SWEDBANK banka,
Kods: HABALV22 Konts: LV47HABA0551054630153
Maksājuma mērķis: “Atceries palīdzēt”

Biedrība “Latvijas Bērniem ar Kustību Traucējumiem”
Adrese: Varžu iela 3, Rīga, LV-1035.
Reģistrācijas numurs: 40008063822
AS SEB banka, Kods: UNLALV2X
Konts: LV14UNLA0055003573424
Maksājuma mērķis: “Atceries palīdzēt”

 

\ atpakaļ

Aizvērt

Autorizējies