Nekad nepadodies!

Par biedrību "Latvijas Bērniem ar kustību traucējumiem"

Biedrība „Latvijas Bērniem ar kustību traucējumiem” ir nevalstiska organizācija, kas apvieno aktīvus vecākus, kuru bērniem ir dažāda veida kustību ierobežojumi. Mums rūp mūsu bērnu liktenis, tālab esam nodibinājuši biedrību, lai kopā meklētu iespējas bērnu veselības uzlabošanai, piesaistītu finansējumu, dalītos pieredzē, radoši un aktīvi darbotos, kā arī vienkārši mācītu savus bērnus un mācītos paši pilnvērtīgi dzīvot, neskatoties uz slimību uzliktajiem ierobežojumiem.

Biedrība savu mājvietu ir atradusi Purvciemā, Varžu ielā 3, kur klusā iekšpagalmā atrodas mājīgas un kvalitatīvas rehabilitācijas telpas bērniem un jauniešiem. Daudzu gadu laikā, pateicoties projektu ietvaros piesaistītajam finansējumam un ziedotāju atbalstam, esam izveidojuši kvalitatīvu rehabilitācijas zāli, kas aprīkota ar dažādiem rehabilitācijai paredzētiem trenažieriem. Vecāku ērtībām zālē ievietotas arī speciālas novērošanas kameras, kas ļauj sekot līdzi bērna nodarbībām, atrodoties blakus telpā, veikt videoierakstus un kvalitatīvāk izpildīt speciālistu ieteiktās nodarbības pašu spēkiem.

* Telpa rehabilitācijai biedrības mājvietā.

Informācija par Biofeedback (atgriezeniskās saites )metodi Latvijā

Mēs aktīvi darbojamies, rakstām projektus, meklējam iespējas, lai nodrošinātu saviem bērniem kvalitatīvu rehabilitāciju tepat, Latvijā. Biedrība ir juridiska organizācija, kuras paspārnē vecāki var īstenot savas idejas un pretendēt uz nevalstiskajam sektoram paredzēto finansējumu, lai nodrošinātu bērniem ar kustību traucējumiem pēc iespējas pilnvērtīgāku dzīvi.

Aizvērt

Autorizējies