Nekad nepadodies!

Veiksmīgi noslēdzies projekts “Es varu vairāk”!

Veiksmīgi noslēdzies projekts “Es varu vairāk”! Ar noslēguma semināru 2016. gada 12.novembrī NVO namā esam beiguši Rīgas domes Sabiedrības integrācijas programmas finansētā projekta “Es varu vairāk” īstenošanu.

Projekta laikā no aprīļa 20 bērni un jaunieši ar kustību traucējumiem mācījās paplašināt savu fizisko un psiholoģisko spēju robežas, apmeklējot vingrošanas nodarbības ar biofeedback tehnoloģiju, piedaloties psiholoģiskā atbalsta grupās un aktiermeistarības nodarbībās.
Par projekta kulmināciju kļuva projekta jauniešu iestudētā teātra izrāde “Radīšana”. 2016. gada 7. novembrī bērni un jauniešu uzstājās uz  Mūzikas nama “Daile” skatuves, uz izrādi pulcinot vairākus desmitus skatītāju. Izrādē kopā ar brīvprātīgajiem un Jaunā Rīgas teātra aktrisi un režisori Lienu Šmuksti bērni un jaunieši izdzīvoja radīšanas brīnumu, vienlaikus demonstrējot arī savus projekta sasniegumus – spēju veiklāk kustēties, uzdrošināšanos spēlēt teātri.
Projekta rezultāti ir apkopoti informatīvā materiālā, kas būs pieejams sociālajiem darbiniekiem, ārstniecības personām un citiem interesentiem.

\ atpakaļ

Aizvērt

Autorizējies