Nekad nepadodies!

Biedrības jauniešus pulcē projekta „Gribu, varu, daru!” noslēguma seminārs.

14.11.2014.
Biedrības jauniešus pulcē projekta „Gribu, varu, daru!” noslēguma seminārs.


Noslēdzot Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sabiedrības integrācijas programmas ietvaros īstenoto projektu „Gribu, varu, daru!”, 8. novembrī tā dalībnieki pulcējās noslēguma seminārā, lai kopīgi atskatītos uz projektā paveikto un nosvinētu savus labos panākumus.
Noslēguma seminārā projekta dalībnieki un viņu vecāki iepazinās ar projekta laikā īstenoto aptauju rezultātiem, atcerējās nodarbībās apgūtās prasmes, izzināja datorprezentāciju veidošanas noslēpumus un grupu darbā praktiski parādīja savas iegūtās zināšanas, veidojot rudenīgu krāsu kompozīcijas interjera papildināšanai, paužot krāsu prieku gleznošanā un plānojot, kuras lietas ir neaizstājamas, apmeklējot kafejnīcu kopā ar draugiem.


Projekta ietvaros Rīgas bērni un jaunieši ar kustību traucējumiem vecumā no 13 līdz 25 gadiem apmeklēja dažādas nodarbības sava funkcionālā stāvokļa uzlabošanai un personības veidošanai. No marta līdz pat novembrim projekta dalībniekiem notika fizioterapijas nodarbības, karjeras konsultācijas, nodarbības par stila veidošanu un uzvedību, kā arī psiholoģiskā atbalsta grupas. Projekts tika īstenots ar mērķi uzlabot jauniešu funkcionālo stāvokli un sekmēt bērnu un jauniešu ar kustību traucējumiem integrāciju sabiedrībā, ceļot viņu pašapziņu un konkurētspēju.
______________________________________________________________________
Projekts tiek līdzfinansēts Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sabiedrības integrācijas programmas ietvaros

\ atpakaļ

Aizvērt

Autorizējies