Nekad nepadodies!

Īstenots "Sāksim Ziemassvētku gaidīšanu kopā”

Īstenots "Sāksim Ziemassvētku gaidīšanu kopā” - kultūras un sociālās integrācijas pasākums bērniem un jauniešiem ar invaliditāti-kustību un garīgās veselības traucējumiem Latvijas Leļļu teātrī 2019. gada 7. decembrī.

 
 

Pasākums nodrošināja iespēju šīm ģimenēm pieejamā vidē, un atbilstoši spējām piedalīties audzinošā un izglītojošā kultūras pasākumā "Sāksim Ziemassvētku gaidīšanu kopā” Latvijas Leļļu teātrī, kas deva prieku un pārsteigumu Ziemassvētku gaidīšanas Adventes laikā, bagātināja viņu emocionālo un sociālo pieredzi, veicināja savstarpējās komunikācijas attīstību, vienlaikus dinamiski attīstot sociālās integrācijas procesu.  

Dalībniekiem bija iespēja piedalīties radošajās nodarbībās pirms izrādes un izrādes starpbrīdī (starpbrīdis 20. min.), lai izgatavotu Ziemassvētku apsveikuma kartiņas draugiem, ģimenes locekļiem, un noskatītos izrādi „ Naksitrallīši”. 

"Sāksim Ziemassvētku gaidīšanu kopā” pasākumā piedalījās 135 bērni un jaunieši ar kustību un garīgās attīstības traucējumiem, viņu ģimenes locekļi, pavadoņi – 142 kopā 277 dalībnieki.  

 

Tiešā mērķa grupa - aktivitāšu organizatori un viņu palīgi 23 personas. 

\ atpakaļ

Aizvērt

Autorizējies