Nekad nepadodies!

UZ VASARU ATSKATOTIES…

Šovasar augustā biedrības „Latvijas Bērniem ar kustību traucējumiem” bērniem un jauniešiem bija lieliska iespēja piedalīties semināros, kuru laikā viņi kopā ar brīvprātīgajiem darbiniekiem un asistentiem nepiespiestā un draudzīgā atmosfērā attīstīja socializēšanās prasmes, gan apgūstot jaunas zināšanas, gan spēlējot dažādas komunikācijas spēles, gan diskutējot par sev aktuālām tēmām ar pieaicinātajiem speciālistiem.

Piecu dienu semināri notika 9.-13. augustā, 14.-18. augustā, 19.-23. augustā Salacgrīvā. Katrā seminārā piedalījās 10 jaunieši vecumā no 12 līdz 29gadiem, veidojot līdzīga vecuma grupas.
Semināru laikā jaunieši apguva prezentāciju veidošanas prasmes, runas mākslu un publiskās uzstāšanās prasmes, ko vadīja aktrise un režisore Liena Šmukste. Īpaši nozīmīgas semināru programmā bija lekcijas “Kā atpazīt vardarbību un diskrimināciju”. Ne mazāk nozīmīgas bija radošās nodarbības un iespēja īstenot sporta un atpūtas aktivitātes pie jūras.
Kopā ar vienaudžiem pavadītais laiks aizritēja jaunu zināšanu un patīkamu iespaidu piepildīts, un gan jaunieši, gan biedrības „LBARKT” darbinieki cer, ka izdosies šādus projektu realizēt arī turpmāk.
Semināri notika projekta “Mēs kopā varam vairāk!” ietvaros, projekta īstenošanas līgums Nr. 2022.LV/NVOF/MAC/008/37.
Projekta īstenošanu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.
Par biedrības „Latvijas Bērniem ar kustību traucējumiem” sociālajos kontos izvietotās informācijas saturu atbild biedrība “Latvijas bērniem ar kustību traucējumiem”.

#NVOfonds2022

 

\ atpakaļ

Aizvērt

Autorizējies