Nekad nepadodies!

Lekciju/nodarbību cikls „Es to varu!”

No 19. līdz 31. oktobrim biedrība „Latvijas bērniem ar kustību traucējumiem” organizē lekciju/nodarbību ciklu „Es to varu!” jauniešiem ar kustību traucējumiem.

Šis nodarbību cikls ir ieplānots kā pašizaugsmes apmācības, kuru galvenais mērķis ir palīdzēt to dalībniekiem izprast, kas tieši ir galvenie šķēršļi, kas neļauj būt pārliecinātiem par sevi un aktīvi integrēties apkārtējā sabiedrībā, kā arī sniegt efektīvus praktiskus paņēmienus pašapziņas un pašpārliecības attīstīšanai.

Mācību laikā dalībnieki apgūs jaunu informāciju un pildīs praktiskus uzdevumus, kas balstīti jaunākajās zināšanās par cilvēka prāta darbību, paradumiem un to maiņu.

Nodarbību cikls ir viena no projekta „Mēs kopā varam vairāk” aktivitātēm. Projekts tiek īstenots Latvijas valsts budžeta finansētās programmas “NVO fonds” ietvaros (projekta īstenošanas līgums Nr. 2022.LV/NVOF/MAC/008/37).

Projekta īstenošanu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Par mājaslapā www.kustibutraucejumi.lv izvietotās informācijas saturu atbild biedrība “Latvijas bērniem ar kustību traucējumiem”.

#NVOfonds2022

\ atpakaļ

Aizvērt

Autorizējies