Nekad nepadodies!

Projekta “Sabiedrībā balstītu sociālo pakalpojumu sniegšana bērniem ar kustību traucējumiem un to ģimenēm II” īstenošanas aktualitātes 2021. gada maijā.

Projekta “Sabiedrībā balstītu sociālo pakalpojumu sniegšana bērniem ar kustību traucējumiem un to ģimenēm II” īstenošanas aktualitātes 2021. gada maijā.

Līdz aprīļa beigām pakalpojumus ir uzsākuši saņemt jau 36 bērni ar kustību traucējumiem, Bērni saņemt pakalpojumus no fizioterapeitiem, psihologa, ergoterapeita u.c. un jau martā tika uzsākta pakalpojumu (masāžu) sniegšana vecākiem.
Biedrībā darbi rit pilnā sparā gatavojoties vasaras sezonai un siltajam laikam. Vasarā tiks piedāvātas radošās nodarbības vecākiem svaigā gaisā, ievērojot visus valstī noteiktos ierobežojumus. Tiek plānotas pēc iespējas dažādākas un iedvesmojošākas nodarbības.
Vēl joprojām tiek plānots nodrošināt hidroterapijas grupu nodarbības un spēļu terapijas nodarbības, kurās vienlaicīgi iesaistīsies vairāki. Šobrīd šādas nodarbības nav iespējams organizēt ierobežojumu dēļ, tomēr, cerot, ka situācija uzlabosies, nodarbības plānots organizēt rudenī.
Projekta mērķis paredz palielināt sabiedrībā balstītu sociālo pakalpojumu pieejamību 50 bērniem ar kustību traucējumiem un to ģimenēm, lai ar katram bērnam individuāli izstrādātu sociālās rehabilitācijas pakalpojumu kompleksu pilnveidotu viņa sociālās prasmes un uzlabotu funkcionālās spējas, ka ari nodrošinātu nepieciešamo atbalstu to ģimenēm.
Plānotās projekta izmaksas ir 198 476.74EUR, t.sk., ESF 168 705,23 EUR..
Projekta nr. 9.2.2.3/20/A/027.
Projekta īstenošanas laiks - no 2020. gada septembra līdz 2022. gada februārim.

Plašāku informāciju par projektu sniegs: Ilze Kenne, 

tālrunis: 29460606, e-pasts:  ilzekenne@e-apollo.lv, info@kustibutraucejumi.lv 

05.2021

\ atpakaļ

Aizvērt

Autorizējies