Nekad nepadodies!

Biedrība “Latvijas Bērniem ar Kustību Traucējumiem” Pabeigusi projekta “Stiprām ģimenes saitēm!” īstenošanas procesu no 2022. gada 02. maija līdz 30. septembrim.

Projekta mērķis tika sasniegts, godinot ģimenes institūtu un tā vērtības — kopīgās nodarbībās un aktivitātēs, kurās bērni un jaunieši ar kustību traucējumiem, un viņu ģimenes locekļi varēja labāk iepazīt gan pasauli sev apkārt, gan sevi, gan cits citu.

Lai sasniegtu projekta mērķi, tika īstenotas plānotās  aktivitātes: 

Pavasarī pasākums “Mīluļu diena”, kurā viesojās daudz dažādi truši, milzīgs bruņrupucis, iguānas, kukaiņu terārijs un gudrie suņi demonstrēja priekšnesumus. 

Vasaras radošajās darbnīcās tapa daudz skaistu, jauku darbu, strādājot dažādās tehnikās.  Bērni un jaunieši ar kustību traucējumiem, un viņu ģimenes locekļi piedalījās radošās darbnīcās, kurās kopīgi pavadīja laiku, ar aktivitāšu vadītāju un asistenta palīdzību radoši strādājot. 

Rudenī pasākums “Tēvu diena”, kas tika, veltīti tēva lomas godināšanai ģimenē un sabiedrībā un veicināja veselīgas personības veidošanās procesu - drošības sajūtu, dažādu dzīves prasmju attīstību, bērna uzvedību un pašapziņu. Kopā ar bērniem ģimenes locekļi, tai skaitā tēvi kuplā skaitā atbalstīja pasākuma dažādu spēļu aktivitātes, kurās kopīgiem spēkiem tika sasniegts iecerētais mērķis un pārvarētas grūtības — sportiskās aktivitātes  spēcināja ģimenes komandas garu, tā stiprinot savstarpējās ģimenes saites. 

Vasaras mākslas darbu izstāde. Sadarbībā ar Rīgas Centrālo filiālbibliotēku “Pūce” tika izveidota labāko mākslas darbu izstāde, kura apskatāma bibliotēkas telpās no 1. oktobra. 

“Projektu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. ”Projekts “Stiprām ģimenes saitēm!” ir sagatavots ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par informācijas saturu atbild projekta vadītāja Ilze Kenne.” 

#ĢimeneiDraudzīgi un #SIFAtbalstaĢimenes. 

 

\ atpakaļ

Aizvērt

Autorizējies